Thaimaalaiset voittivat lotossa käyttämällä numeroa, joka löydettiin ulkomaisen "ison pyöräilijän" kuolemanpaikalta Ban Changissa

Hallituksen kansallisen arpajaisten tulokset julkistettiin eilen, ja kuten monet thaimaalaiset vannoivat tapahtuvan, esiin tuli pelottava luku, joka oli läsnä ulkomaalaisen Big Bikerin ja nuoren thaimaalaisen baaritytön kuolemanpaikalla Ban Changissa 23. kesäkuuta 2019. .

Monien mielestä suuria summia voitti kaksinumeroinen luku "58".

Pohjois-Amerikan ja thaimaalaisen baaritytön kuoltua Ban Changissa 23. heinäkuuta 2019 suuressa pyöräonnettomuudessa, Thaivisa juoksi tarinan jonka mukaan paikalliset olivat vakuuttuneita, että "Tua Tai Tua Then" -niminen onneton henki oli töissä. (Luotto Thaimaan Visa)

Josephin, 49, ja Naddan, 19, hengen menehtynyt onnettomuus tapahtui samassa paikassa kuin toisen pyöräilijän kuolema joskus aiemmin.

Onnettomuudessa 23. päivänä uhrien ruumiit peittivät tiemerkinnät numerot 58 ja 18, Sanook kertoi.

Thaimaalaiset sanoivat, että jompikumpi tai molemmat numerot ilmestyivät, mutta useimmat ulkomaiset julisteet tuhosivat koko ehdotuksen alkoholijuomista ja lottonumeroista. He luulivat sen olevan kamalaa.

Yksi kutsui Thaimaata "tyhmyyden keskukseksi" ja toinen sanoi, että oli "roskaa ja sairasta" käyttää numeroita lotossa tällä tavalla.

Kaikki eivät olleet samaa mieltä, mutta nyt monet thaimaalaiset ovat voittaneet numerolla 58.

Sanook kertoi, että thaimaalaisten niskan karvat nousivat pystyyn, kun valtion lottonumerot julkistettiin 1. elokuuta pidetyssä arvonnassa.

Thai's somessa käytti tapahtumaa sanoakseen, että ulkomaalaiset, jotka eivät uskoneet hengen toimimiseen, osoittautuivat nyt vääräksi.

Tilaa
SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/