Punainen lippu nousee Bali Haissa, trooppinen myrsky Wipha tuo edelleen voimakasta tuulta ja sateita seuraavina päivinä

Bali Hain laituri-

Punaiset liput on nostettu ylös Bali Hain laiturilla tänä aamuna varoittamaan veneitä Thaimaan meteorologisen osaston (TMD) viimeisimmästä tänä aamuna annetusta säävaroituksesta.

Ilmoituksessa todettiin, että trooppinen myrsky "WIPHA" voi aiheuttaa runsasta sadetta ja yksittäisiä rankkasateita maan yllä. Andamaanienmerellä voimakkaat aallot ovat jopa 2-4 metriä korkeat ja lahden yläosassa noin 2 metriä korkeat sekä yli 4 metriä korkeat ukkosalueet. Kaikkien alusten tulee toimia varoen.

Pienten veneiden tulee pysyä mailla 6. elokuuta asti.

Samaan aikaan Bali Hain laiturilla tänä aamuna punainen lippu on noussut puoleen tangosta. Tämä tarkoittaa, että pienet veneet eivät saa lähteä laiturilta. Suurempien veneiden tulee edetä varoen.

Pattayan alueen asukkaille kerrotaan, että kovat tuulet ja säännölliset sateet voivat jatkua viikonloppuna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/