Valtiovarainministeri kehottaa ihmisiä ja sijoittajia olemaan panikoimatta pommi-iskuista, viranomaiset voivat hoitaa tilanteen

Valtiovarainministeri Uttama Savanayana pyysi perjantai-iltapäivänä (2. elokuuta) ihmisiä olemaan panikoimatta Bangkokissa tapahtuneiden pienten räjähdysten seurauksena.

SET-indeksin laskusta huolimatta Uttama sanoi uskovansa, että pommi-iskut eivät juurikaan vaikuttaisi sijoittajien luottamukseen, koska viranomaiset pystyisivät hallitsemaan tilanteen.

Hän lisäsi, että ministeriö käynnistää lähiaikoina elvytystoimia toiselle vuosipuoliskolle huolehtiakseen maataloussektorista ja vastatakseen maailmantalouden epävakaaseen tilanteeseen.

Hallituksen on myös etsittävä uusia tulonlähteitä, koska se on äskettäin mukauttanut budjettialijäämän 469 miljardiin Bt aiemmasta 450 miljardista tonnista.

 

Kello 13 mennessä SET-indeksi oli pudonnut 36 prosenttia 1.23 1,678.78:aan.

Tilaa
SOURCEKansakunta, Thaivisa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/