Seitsemän ihmistä loukkaantui, mukaan lukien kuljettaja, kun sedan törmäsi vilkkaalle iltamarkkinoille Chonburissa

Chonburi – Useat ihmiset ovat loukkaantuneet sen jälkeen, kun sedan törmäsi vilkkaille iltamarkkinoille Panthongin alueella eilen 30. heinäkuuta 2019 noin kello 7.

Paikalle saapuneet pelastuslaitokset havaitsivat, että vaurioitunut sedan oli törmännyt useisiin ruokakojuihin ja myyjiin. Useita loukkaantuneita myyjiä ja ostajia makasi maassa loukkaantuneena. 46-vuotias Rachan Panwongsa, sedanin kuljettaja, joka oli myös saanut vakavia vammoja, löydettiin ajoneuvon sisältä.

Yhteensä kuusi torilla olevaa ihmistä loukkaantui, ja heidät vietiin paikalliseen sairaalaan hoitamaan vammojaan. Yksikään vammoista ei ollut hengenvaarallinen.

Panthongin poliisi jatkaa tutkintaa, koska tarkka syy Rachan törmäsi markkinoille ei ollut selvä ja silminnäkijöiden raportit siitä, mitä tarkalleen oli tapahtunut, olivat erilaisia. Poliisi aikoo kuulustella Rachania, kun he ovat toipuneet vammoistaan ​​sairaalassa.

Kuvat: Dragon Rescue

Tilaa
SOURCEDragon Rescue
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/