Pattayan tutkintavankila työskentelee jätevesiongelman ratkaisemiseksi, esittelee lehdistössä uutta vedenkäsittelyjärjestelmää

Nongplalai -

Pattayan tutkintavankila on ryntänyt ratkaisemaan jatkuvia jätevesiongelmia, jotka ovat virranneet yleisille teille ja vankilan lähialueelle.

Nongplalain alueen paikalliset asukkaat ovat pyytäneet kaupungin viranomaisilta apua jäteveden takia viimeisten kuuden vuoden ajan, mutta äskettäin paikallisten uutismedian, kuten The Pattaya Newsin, huomion myötä on ryhdytty toimiin.

Lue lisää TÄÄLTÄ.
https://thepattayanews.com/2019/07/29/foul-wastewater-stinks-up-nongplalai-area-local-residents-plead-for-help-with-city-officials/?fbclid=IwAR3WN7GZ5FcnzqLlzwPmgISxhaln607seP7y9N0F4AoGqWgtzBzm_leWTHY

Pattayan tutkintavankilan komentaja Wachirawit Wachiraluephan sanoi lehdistölle tänään jätevesitilojen kierroksen aikana: "Meillä on paljon vankeja, enemmän kuin jätevedenkäsittelyjärjestelmämme pystyy tällä hetkellä käsittelemään. Olemme kuitenkin hiljattain investoineet uuteen hoitojärjestelmään, joka on juuri lanseerattu.


"Olemme jatkaneet ratkaisua tähän ongelmaan siitä lähtien, kun kunta on tiedottanut meille ongelmista."

”Uuden vedenkäsittelyjärjestelmän uskotaan toimivan täydellisesti seuraavan kahden kuukauden aikana. Jätevedet eivät vuoda yli yleisille teille ja alueelle."

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/