Paikalliset asukkaat ja turistit valittavat edelleen Bali Hain laiturista - tällä kertaa hylätystä "uudesta" suihkulähteestä

Bali Hain laituri-

Paikalliset Pattayan asukkaat ovat valittaneet tanssivasta suihkulähteestä Pattayan Bali Hai Pier -laiturilla sen lakattua toimimasta.

Tässä kuva suihkulähteestä parempina päivinä:

Paikalliset ovat vaatineet kaupungin ja Bali Hain viranomaisia ​​ryhtymään toimiin hylätyn suihkulähteen suhteen. Tämä tanssiva suihkulähde on tehnyt vaikutuksen Bali Hai Pier -laiturilla turisteihin aiemmin uutena maamerkkinä Pattayassa, mutta alle vuodessa siitä on tullut passiivinen ja hylätty ennaltaehkäisevän huollon puutteen vuoksi.

Tanssisuihkulähde oli aiemmin suunniteltu kahdelle esitykselle päivässä, yksi aamulla klo 7-30 ja yksi illalla klo 9-30.

Nyt esitykset ovat pysähtyneet, koska suihkulähteessä on rikki useita osia, jotka ovat myös turvallisuusriski. Paikalliset toivovat, että viranomaiset ryhtyvät toimiin ja korjaavat ongelman korostamalla tätä asiaa paikallislehdistölle, mukaan lukien The Pattaya News -lehdelle.

Tältä se näyttää tänään:

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun paikalliset lehdistöt, mukaan lukien The Pattaya News, ovat valittaneet ja korostaneet rantakadun kuntoa, joka on myös alle vuoden vanha.

Tässä tämän päivän rantakatu:

 

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/