Thaimaalainen mies loukkaantui päähänsä törmäyksessä lava-auton kuljettajan kanssa Chon Burissa

Chonburi-

Moottoripyörän kuljettaja on loukkaantunut vakavasti törmättyään lava-autoon Chonburissa varhain aamulla 29.

Dragon Rescue Workers sai ilmoituksen vakavasta onnettomuudesta Mueang Chonburin alueella noin kello 12. He saapuivat paikalle ja löysivät kaksi ajoneuvoa, moottoripyörän ja pakettiauton, jotka molemmat vaurioituivat.

Pelastustyöntekijät löysivät lähistöltä thaimaalaisen moottoripyörän kuljettajan, joka oli loukkaantunut vakavasti. Häntä ei heti tunnistettu, mutta hän näytti olevan noin parikymppinen. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan vakavassa tilassa.

Paketinkuljettaja kertoi lehdistölle, että moottoripyörä törmäsi avoautoon.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa ja tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-materiaalia selvittääkseen oikein onnettomuuden syyn.

Kuva: Dragon Rescue Team

Tilaa
SOURCEDragon Rescue
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/