LINE tuo päivittäistavarakaupan verkkokaupan Thaimaahan tämän tilikauden loppuun mennessä

Palvelu - Line Man Grocery - antaa asiakkaille mahdollisuuden toimittaa ruokaa ja muita tuotteita, sanoi Line Thailandin toimitusjohtaja Phichet Rerkpreecha. Lisäksi yhtiö lanseeraa Line Shopping -alustan, joka yhdistää ostajat ja myyjät chatin kautta.

Muutos johtuu siitä, että yritys aikoo laajentaa tilauspalvelujaan maassa ottamalla vastaan ​​kyytipalveluiden johtajat Grabin ja Go-Jekin. LINE:llä on jo sovellus, joka toimittaa tavaroita lähikaupoista ja muilta myyjiltä, ​​ja tämän uusimman tarjouksen ansiosta se voi kilpailla supermarketteja ja muita kivijalkakauppiaita vastaan.

LINE:llä on tällä hetkellä 187 kuukausittaista aktiivista käyttäjää, joista 44 miljoonaa Thaimaassa, mikä on noin 60 prosenttia väestöstä Nikkei Asian Reviewin mukaan. Yhtiö on myös ottanut käyttöön taksi- ja aterioiden toimituspalvelun Bangkokissa ja kolmessa sitä ympäröivässä maakunnassa. Suunnitelmissa on laajentua ensi vuonna muihin suuriin kaupunkeihin, kuten Pattayaan, Phuketiin ja Chiang Maihin.

Lähde: https://www.pymnts.com/news/retail/2019/japan-line-online-grocery-thailand/

SOURCEpymynts
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/