Thaimaan matkailuviranomaisen päällikkö väittää, että kolmannen vuosineljänneksen matkailun arvioidaan kasvavan 9 prosenttia edellisvuodesta, jos se jatkaa nykyistä trendiä.

Thaimaan matkailuviraston päällikkö on maalannut erittäin ruusuisen kuvan Thaimaan ulko- ja kotimaanmatkailusta. 

Tämä johtuu useimpien Pattayan paikallisten yritysten omistajien raporteista, että tämä hiljainen kausi on ollut erittäin vaikea.

TAT:n johtajan Yuthasak Suphasornin mukaan hän väitti tänään, 29. heinäkuuta 2019, että nykyiset valtakunnalliset trendit osoittivat, että kotimaiset thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit kuluttaisivat valtavasti rahaa. 820 miljardia bahtia kolmannella neljänneksellä (heinäkuu-syyskuu) – 9 % enemmän kuin viime vuoden vastaavana aikana.

Hän totesi, että arviolta 9.7 miljoonan ulkomaalaisen odotetaan vierailevan, mikä on 7 % enemmän. Heidän 530 miljardin euron menonsa olisivat 11 % enemmän kuin viime vuonna.

Samaan aikaan kotimaan markkinoilla turistien määrä kasvaisi 6 prosenttia ja kokonaistulot viisi prosenttia.

Tämä kaikki viittasi neljännen vuosineljänneksen nousuun, jonka ansiosta TAT pystyi julkaisemaan vuoden lopussa luvut, jotka saavuttivat vuositavoitteensa, Suphasornin mukaan.

Samaan aikaan,

Äskettäin julkaistujen raporttien mukaan matkailu sellaisissa paikoissa kuten Phuket, Pattaya ja Chiang Mai väheni 30 % viime vuodesta. Jotkut yritystoimittajat, kuten Pattayan pikaveneiden kuljettajat, raportoivat jopa 80 prosentin laskusta. Useat varakkaita tai "kahden viikon miljonäärejä" palvelevat lomakeskukset ja yritykset väittivät kuitenkin pärjäävänsä hyvin tai jopa paremmin vuositasolla, kun heitä haastateltiin viime viikkoina.

Lisäksi TAT:n ilmoittamat matkailuluvut ovat jopa kiistäneet hallituksen eri ministeriöissä.

Se on ehdottomasti hämmentävä maisema, jossa monet eri sektorit ovat eri mieltä matkailun nykyisestä sijainnista.

Tässä on joitain viimeaikaisista artikkeleista:

Lauttaliikenteen harjoittajat ja Bali Hain viranomaiset sanovat, että lomamatkailu on lisääntynyt Koh Larnille vuodesta toiseen

Pikaveneliikenteen harjoittajat ja rantakauppiaat vaativat jopa 80 % vähemmän turisteja verrattuna edelliseen vuoteen nykyisten lomien osalta

Matkailuministeriö julkaisee viralliset puolen vuoden matkailutilastot, hieman nousua, intialaiset ajavat matkailua

Matkailuministeriön raportti, että matkailu on kiistänyt eri hallituksen ministeriöissä, joita syytetään spin doktoraamisesta

 

 

 

SOURCEThai Visa, Daily News, TAT
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/