Apokalyptinen tyyli punainen taivas ja palava putki paniikkiin sosiaalisen median Laem Chabangissa aikaisin tänä aamuna Thai Oil -yhtiössä

Laem Chabang-

Thaimaan julkinen öljy-yhtiö, LTD. Laem Chabang on tänään antanut ilmoituksen selvittääkseen thaimaalaisen sosiaalisen median paniikin, jossa taivas muuttui punaiseksi tehtaan yläpuolella viime yönä.

Kuvat liekkeistä Thai Oil -tehtaan katon yläpuolella palavan putken päällä oli levinnyt sosiaalisessa mediassa viime yönä, ja paikalliset asukkaat jakoivat niitä kiivaasti öljy-yhtiön mahdollisesta suuronnettomuudesta.

Myöhemmin taivas muuttui punaiseksi, mikä aiheutti ihmisten paniikkia ja toi valtavia puheluita hätäpalveluihin.

Thai Oil Public Company Limited ilmoitti tänään lehdistölle ja tiedotusvälineille, että tehtaan sisällä oli viime yönä pieni sähkövika. Automaattinen turvajärjestelmä oli alkanut pysäyttää kaikki koneet, mikä aiheutti sitten jonkin verran kaasun vapautumista järjestelmästä taivaalle. Tehdas on nyt täysin palannut normaaliksi. Yhtiö totesi, että yleisön turvallisuudelle ei ollut uhkaa missään vaiheessa.

 

Tilaa
SOURCEThaimaan julkinen öljyyhtiö
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/