Pattayan poliisi tutkii väitteitä väärennetyn poliisin kiristämisestä sähkösavukkeiden takia

Pattaya -

Pattayan poliisi tutkii asiaa sen jälkeen, kun thaimaalainen mies on ilmoittanut, että miehet, jotka väittivät olevansa poliiseja, ovat kiristäneet häneltä rahaa sähkösavukkeiden takia.

Juuri puolenyön jälkeen tänään, 26. heinäkuuta 2019, Mr. Panuwat Subun, 24-vuotias Ayutthayasta, tuli Pattayan kaupungin poliisiasemalle, jossa hän ilmoitti, että neljä miestä, jotka väittivät olevansa alueen 2 poliisin tutkintaosastosta, kiristivät häntä rahaksi. .

https://www.youtube.com/watch?v=iEX2bGJKtN8

Mr. Panuwat kertoi poliisille, että nuo miehet ovat saaneet hänet kiinni kahdella sähkösavukkeella, jotka alun perin maksoivat 1,250 XNUMX bahtia huoltoasemalta Etelä-Pattayalla.

He olivat pyytäneet häneltä 30,000 20,000 bahtia, koska hän ei lähettänyt häntä poliisiasemalle, hän väitti. Hän sanoi, ettei hänellä ollut tarpeeksi käteistä, joten hän antoi heille kultarannekkeen, jonka arvo oli noin 5,000 XNUMX bahtia ja XNUMX XNUMX bahtia käteistä.

Sen jälkeen he veivät hänet lava-autoon ja pudottivat hänet Pattaya Beach Roadille lähellä Soi 13/2:ta.

Pattayan kaupungin poliisin apulaispoliisi, everstiluutnantti Kamon Appakarat kertoo tutkivansa tapausta.

Höyrystäminen Thaimaassa on edelleen tiukasti lain vastaista, ja Thaimaassa on joitain maailman tiukimmista rangaistuksista höyrystämisestä.

Useat tarinat enimmäkseen turisteista, jotka väittävät, että heitä on kiristetty jopa 50,000 XNUMX bahtilla, ovat säännöllisesti osuneet uutiskierrokseen sen jälkeen, kun noin kaksi vuotta sitten tehtiin ankara vaping-tuki. Samaan aikaan thaimaalainen Phillip Morrisin johtaja Thaimaassa ajaa kampanjaa savuttoman tulevaisuuden puolesta ja toivoo voivansa muuttaa Thaimaan tiukkoja höyrystämistä koskevia lakeja.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/