Moottoripyörän kuljettaja kuoli Chonburin liikenneonnettomuudessa

Moottoripyörän kuljettaja kuoli Chonburin liikenneonnettomuudessa
KUVAT: Chonburi Local News

Chonburi – Moottoripyörän kuljettaja kuoli törmättyään sedanin kanssa aikaisin tänä aamuna 26. heinäkuuta 2019 Chonburissa.

Hua Yain poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta juuri puolenyön jälkeen tiellä nro 331 (Nakhon Ratchasima – Sattahip Road) Banglamungissa.

Poliisi ja Sawangboribon Thammasatanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle. Tuntemattoman thaimaalaisen miehen ruumis löydettiin tieltä.

Läheltä löytyi vaurioitunut moottoripyörä. Tien varresta ojasta löydettiin sedan, jonka naiskuljettaja vietiin lievästi loukkaantuneena sairaalaan.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että sedanin kuljettaja ajoi suurella nopeudella eikä alueella ollut tarpeeksi valoa. Sen jälkeen sedan törmäsi moottoripyörään.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Lähteet: Chonburi Local News

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/