Pattayan johtava hotellipitäjä sanoo, että luksusmatkailu on nousussa kaupungissa, kun säännöllinen matkailu laskee

Johtava Pattayan hotellipitäjä on todennut tänään Siam Rath Newsille, että huolimatta siitä, että monet kaupungissa matkailuun liittyvät tuomiot ja synkkyys ja monet yritykset kilpailevat alhaisimmista hinnoista kuin yritykset, lomakeskukset, hotellit, ravintolat ja baarit. , ja luksus- ja premium-asiakkaisiin keskittyneet klubit näkivät paremman tuloksen vuodesta toiseen huolimatta keski- ja budjettiluokan matkailijoiden vaikeista taloudellisista olosuhteista.

Kun miljonäärien määrä maailmassa kasvaa päivittäin, he kerääntyvät Pattayaan tulevina vuosina, sanoi Pornphan Rattanaphitaksakun, Mason Resortin johtaja.

Siellä olevat huvilat on alennettu "vain" 9,600 XNUMX bahtiin syyskuuhun asti.

Pornphan kertoi Siam Rathille, että vuosina 2016–2022 miljonäärien määrän arvioidaan kasvavan 8.1 prosenttia ympäri maailmaa.

Rikkaiden turistien luksusloppumarkkinat on jaettu useisiin segmentteihin – Pornphan sanoi, että 20 % siitä oli "erikoistilaisuus" -segmentti, johon hän keskittyi.

Masonin verkkosivuilla on myös häitä edeltävä paketti, joka sisältää valokuvauksen 28,000 XNUMX bahtia yöltä. Hintaan sisältyy pullo kuohuviiniä ja täytetty minibaari. Se sisältää jopa romanttisen illallisen kahdelle.

Parin pakopaketti kolmeksi päiväksi ja kahdeksi yöksi on 41,999 XNUMX bahtia ++.

Pornphan sanoi, että "Transparency Market Research" osoitti ylellisyysmarkkinoiden jatkuvan kasvun muutaman seuraavan vuoden aikana.

Hän totesi, että ne yritykset, jotka keskittyvät tarjoamaan ensiluokkaista kokemusta asiakkaille, joilla on korkeat käytettävissä olevat tulot, saavat positiivista hyötyä vaikeassakin taloudessa.

Tilaa
SOURCESiam Rath
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/