Thaimaan kansanterveysosasto varoittaa miehiä laittomien peniksen laajennusten riskeistä

 

Bangkok-

Miehekkyydestään huolissaan olevia thaimaalaisia ​​miehiä on varoitettu olemaan pistämättä itseään kasvattaakseen kokoaan.

Tohtori Akhom Praditsuwan Thaimaan kansanterveysosastosta sanoi tänään, 25. heinäkuuta 2019, että lukemattomista varoituksista huolimatta thaimaalaiset miehet yrittivät edelleen kasvattaa itseään tehdäkseen vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen.

Tohtori Akhomin mukaan tämän tekemisen riskinä oli mahdollisuus saada viruksia tartunnan saaneista neuloista ja jopa saada syöpä komplikaatioiden vuoksi.

Hän totesi, että monet miehet halusivat niin epätoivoisesti kasvattaa kokoaan, että he käyttivät kansanlääkkeitä ja pistivät melkein mitä tahansa penikseensä kasvattaakseen kokoaan.

Tohtori Akhom sanoi, että aineita, joita terveysministeriö on nähnyt ruiskeena, olivat kasviöljy, oliiviöljy - jopa laardi.

Mikään näistä ei lisää kokoa tai tehoa, hän sanoi.

Ankarat rangaistukset odottavat niitä, jotka tunnustautuvat lääkäreiksi ja tekevät penikseen ruiskutuksia.

Rangaistukset vaihtelevat 3 vuoden vankeusrangaistuksesta ja 30,000 5 bahtin sakosta tällaisten toimien suorittamisesta 100,000 vuoteen ja XNUMX XNUMX bahtiin klinikan pitämisestä.

Tilaa
SOURCEThaimaan Visa/TNA
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/