Väitetty varas antoi tärkeän oppitunnin tunnetulta paikalliselta saunanomistajalta (video)

Jomtien-

Keskiviikkona iltapäivällä 24 saunan omistaja Andrea Sinyorini sai kiinni väitetyn varkaan, jota syytettiin useiden lokeroiden avaamisesta kahden kuukauden aikana ja käteisen varastamisesta asiakkailta Jomtien Saunassa.

Mr. Sinyorini, joka on tunnettu paikallinen yrityksen omistaja ja joka tunnetaan myös brasilialaisen jujitsun tuntemisesta ja joka harjoittelee joka ikinen päivä, puhui suoraan The Pattaya Newsille tänä iltapäivänä 25. heinäkuuta 2019 tapauksesta.

Tapaus levisi viruksena herra Sinyorinin henkilökohtaisella Facebook-sivulla, kun hän vangitsi hetken, jonka löydät alta, kun hän vei väitetyn varkaan alas, kunnes poliisi saapui pidättämään hänet.

https://web.facebook.com/andrea.jomtiensauna/videos/2596628300573647/?t=0

Tässä on herra Sinyorinin meille antama haastattelu, mitä tapahtui. Nämä ovat hänen omia sanojaan:

Tämä henkilö, jota ei ole nimetty meneillään olevan poliisitutkinnan aikana, oli varastanut saunani asiakkaita noin kaksi kuukautta. Hän on Thaimaan kansalainen ja paikallinen asukas.

Aloin saada asiakkailta valituksia siitä, että he uskoivat rahan puuttuvan lompakoistaan. Se oli aina suunnilleen kolmannes lompakossa olevasta, ei koskaan koko summaa, luultavasti yrityksenä olla huomaamatta. Jotkut asiakkaat kuitenkin huomasivat ja alkoivat tulla luokseni.

Aluksi jotkut asiakkaistamme syyttivät henkilökuntaamme ja koska en tiennyt, mitä siinä vaiheessa oli tekeillä, aloin tutkia asiaa tarkemmin.

Tunnistin kuviot ja sen tosiasian, että varkaudet tapahtuivat joka päivä noin klo 3-5 välillä. Se oli aina vain kolmasosa asiakkaiden lompakossa olevista rahoista. Lukkoja avattiin kepillä, joka on jonkinlainen lukituslaite. Varas oli ammattimainen ja onnistui avaamaan kaapit ja ottamaan rahat nopeasti ja palauttamaan sitten lompakon ja kaapin alkuperäiseen tilaan, jotta se ei näyttänyt häiriintyneeltä.

Aloin menettää unta öisin tämän takia. Jokainen, joka tuntee minut, tietää, että yritykseni on minulle erittäin tärkeä ja olen siellä joka ikinen päivä koko päivän, paitsi silloin, kun olen treenaamassa.

Aloin seurata asiakkaiden malleja ja käyttäytymistä sekä kehon kieltä joka päivä kello 3 ja 5 välillä, jolloin rikokset aina tapahtuivat.

Tämä johti siihen, että tunnistin tämän henkilön, joka oli päivittäinen asiakas kylpylässä, mutta jolla oli erittäin epäilyttävää kehonkieltä. Jatkuvan tarkkailujakson jälkeen tulimme 100 % varmaksi, että tämä oli henkilö ja että hänen havaittiin murtautuvan kaappeihin.

Videon esityspäivänä hän murtautui viiteen kaappiin ja varasti noin 15,000 XNUMX bahtia. Näin sen tapahtuvan. Soitin poliisille, mutta he sanoivat, etteivät olleet valmiita pidättämään, ja halusivat jonkin aikaa tutkia. Sanoin heille, että näin ei tapahdu, ja he voisivat sen sijaan pidättää minut pahoinpitelystä, koska aioin viedä miehen alas ja viedä heidät poliisille.

Tapasin miehen ja saatoin päätellä hänen kehonkielestään, että hän tiesi jääneensä kiinni ja aikoi joko paeta tai yrittää tehdä jotain typerää. Joten otin hänet alas vartalokolmiolla ja kuristin hänet. En antanut hänen pyörtyä, koska halusin hänen tuntevan, millaista on olla dominoitu, halusin hänen tuntevan sen pelon ja kivun, jonka hän on aiheuttanut niin monille asiakkailleni muutaman viime kuukauden aikana.

Poliisi vastasi kutsuun ja otti miehen kiinni. Kun hän oli käsiraudoissa, annoin hänelle vettä. En potkaise miestä, kun hän on maassa. Hän pyysi minulta anteeksi ja sanoin hänelle, että varastamisen sijaan, jos hän tarvitsee rahaa tai työtä, hän voi tulla luokseni, ei olla rikollinen.

Hänen väitetään olevan poissa (vankilasta) juuri nyt tapauksen jälkeen, mutta olen tyytyväinen siihen, miten se meni ja uskon, että hänelle annettiin arvokas oppitunti.

Kommenttien loppu.

Andrea kertoi The Pattaya Newsille, että hän on aina halukas tapaamaan uusia asiakkaita ja hänet voi tavata henkilökohtaisesti saunastaan ​​Jomtienissa joka ikinen päivä.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/