Matkailuministeriön raportti, että matkailu on kiistänyt eri hallituksen ministeriöissä, joita syytetään spin doktoraamisesta

Pattaya-
Hallituksen raportit Thaimaan matkailun noususta kiistivät tänään toinen hallituksen haara, mikä osoittaa, että todellinen kuva matkailusta on parhaimmillaan hämärä.
Koska yksi ministeriö näyttää olevan eri mieltä toisen kanssa, paikallinen Pattayan yritysjohtaja sanoo, että Pattayan matkailu on paljon huonompaa kuin luvut antavat ymmärtää ja mitä matkailu- ja urheiluministeriö totesi eilen tässä artikkelissa ja virallisessa hallituksen tiedotteessa.
Itse asiassa näkymät ovat kauheat – Vietnam esittää "pelottavan" ehdotuksen kilpailijaksi matkailudollarille Ekkasit Ngamphichetin mukaan.
Tänään Kansallinen taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen neuvosto – ministerielin – on sanonut, että Thaimaan ensimmäisen vuosineljänneksen tulokset osoittivat matkailun hidastuvan yleisesti, päinvastoin kuin matkailu- ja urheiluministeriö eilen totesi.
Neuvoston mukaan se laski 4.3 prosentin kasvusta viimeisellä neljänneksellä 1.8 prosenttiin tällä neljänneksellä. Turisteja Oseaniasta, Euroopasta ja Lähi-idästä ei ole tulossa odotetusti neuvoston mukaan.
Matkailu Kiinasta menestyi paremmin, mutta laski edelleen 10.5 prosentista 1.7 prosenttiin, neuvosto totesi.
Pattayan yritys- ja matkailujohtaja Ekkasit Ngamphichet – joka kaksi viikkoa sitten sanoi, että Pattayan matkailu oli menossa alas – ei ole muuttanut mieltään uudessa haastattelussa asiaan liittyville thaimaalaisille medioille ja lehdistölle, mukaan lukien The Pattaya News.
Hän on jopa pessimistisempi kuin ennen. Hän sanoi, että hänen paikallisia yrityksiä koskevasta analyysistään oli vaikea löytää mitään syytä olla positiivinen.
Hän sanoi, että eurooppalaisia ​​ja yleensä länsimaisia ​​oli vähän Australiasta, Euroopasta ja Amerikasta. Kyllä, venäläisiä oli palannut jonkin verran, mutta se ei ollut paljon. Intian markkinat näyttivät kasvavan, mutta silti keskusteltiin kiivaasti siitä, kuluttavatko he merkittäviä summia.
Kiinan matkailumarkkinat olivat "melko hiljaisia". Kiinalainen uusivuosi helmikuussa oli Ngamphichetin mukaan ollut pelkkä varjo aikaisemmista vuosista, ja huhti-toukokuussa kiinalaisia ​​oli yhä vähemmän – paljon vähemmän kuin edellisen vuoden tuloksista voitiin odottaa.
Mr. Ngamphichet ehdotti, että hallituksen spin-lääkäreiden lukuja ei näytetä kentällä.
Hän kuvaili Vietnamia pelottavaksi kilpailijaksi Thaimaalle ja Pattayalle, ja ihmiset valitsivat yhä enemmän Vietnamin Thaimaan sijaan.
Hra Ngamphichetin mukaan Vietnamissa on paljon tutkimattomia ja uusia matkailukohteita ja monet ihmiset valitsevat matkustaa sinne erityisesti Pattayan ja Thaimaan sijaan yleensä.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/