Dongtan Beach Jomtienissa on nyt nopeustöyssyjä ja liikennelinjoja

PATTAYA:-

Raportoimme muutama kuukausi sitten täällä Pattayassa uutisista paikallisista asukkaista, jotka olivat huolissaan Jomtien Beachin nopeuskuormituksen puutteesta ja moottoripyöristä ja autoista, jotka kilpailevat pitkin rantaa myöhään yöllä.

Kaupunki kuunteli ja viime päivät ovat vastanneet.

Pattaya asensi nopeusmatot ja maalasi liikennelinjoja Dongtan Beachille turvallisuuden parantamiseksi ja vastauksena aiemmin mainittuihin valituksiin.

Ajoneuvot ovat kiellettyjä klo 10-5, mutta autot ovat kiihtyneet alueella iltaisin aiheuttaen vaaraa rannalle ja lenkkeilijöille.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/