Merikilpikonnavauva pelastettiin Laem Chabangissa rannalle jääneenä

Chonburi-

KUVAT: Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojeluasema

Upseerit Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojeluasemalla
saivat tänä viikonloppuna ilmoituksen, että merikilpikonnan poikanen löydettiin elossa Laem Chabangin rannalta.

Merikilpikonna vietiin takaisin asemalle. Se on noin neljän kuukauden ikäinen uhanalainen Hawksbill-merikilpikonna. Se painaa 106 grammaa ja on 8.6 senttimetriä pitkä.

Kilpikonnasta ei löytynyt haavoja. Uskotaan, että aallot huuhtoivat kilpikonnan. Kilpikonna osaa edelleen uida yksinään ja on terve.

Sitä hoidetaan nyt asemalla ennen kuin se päästetään takaisin kotiinsa mereen. Nykyteknologian avulla virkamiehet voivat myös seurata ja seurata merikilpikonnan terveyttä.

Alueella on viime kuukauden aikana kuollut useita merikilpikonnia, mukaan lukien suuri aikuinen Hawksbill-merikilpikonna noin viikkoa aiemmin Jomtienissa. Elävä ja

 

SOURCEThaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojeluasema
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/