Kolme thaimaalaista miestä pidätettiin Pattayalla suuren määrän Yabba- ja Crystal Meth -aineen pistosta.

Pattaya-

Pattayan kaupungin poliisi Pattayan poliisipäällikkö everstiluutnantti Prawit Choosengin johtamana ilmoitti ottaneensa kolme Thaimaan kansalaista kiinni tänä iltapäivänä huumekauppaan liittyvässä pidätyksessä.

Kolme miestä, Mr. Thada Komomal, 29,, Mr. Noppol Tidchankot, 23, ja Mr. Golf Norasak, 35, jäivät kiinni, kun salainen informaattori järjesti oston kolmelta mieheltä paikallisella parkkipaikalla. Lisäksi poliisi otti haltuunsa myös huumekaupassa olleet miesten ajoneuvot.

Kolmen miehen epäillään myyneen alueen paikallisille ja turisteille jonkin aikaa, ja heillä on poliisin mukaan ollut laaja huumeverkosto. Kuten kuvat osoittavat, poliisi etsii edelleen operaation suunnittelijaa ja pyrkii tunnistamaan tämän henkilön.

Tässä rintakuvassa otettiin yhteensä 832 grammaa metamfetamiinia ja 6700 yabba-pilleriä (A pilleriversio metamfetamiinista).

Kaikkia kolmea miestä uhkaa pitkä aika Thaimaan vankilassa.

Everstiluutnantti Chooseng totesi, että ainakin yhdellä miehistä, herra Norasakilla, on kaksi aiempaa huumekaupparikosta vuosina 2006 ja 2012, eikä tämä ole hänen ensimmäinen törmäykseensä lakiin.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/