Thaimaalainen nainen varasti 130,000 XNUMX bahtia ulkomaisilta turisteilta Keski-Pattayalla, onnistuneesti kiinni

Pattaya-

Tänään, 18. heinäkuuta 2019, Pattayan poliisi, jota johtavat Pattayan poliisin päällikkö everstiluutnantti Prawit Choosen ja Pattayan turistipoliisin päällikkö everstiluutnantti Piyapong Ansarn, ilmoittivat pidättäneensä syytetyn 52-vuotiaan thaimaalaisen naisen. murtautumisesta kolmeen turistien hotellihuoneeseen ja varastamisesta yhteensä 130,000 13 bahtia käteisenä 2019.

Kolme turistia olivat olleet ulkona päivän, jolloin nainen Chum Sang Ngoen, jota thaimaalaisessa lehdistössä kuvataan kotiäitinä, pääsi huoneisiin ja varasti yhteensä 130,000 XNUMX bahtia.

Miehet palasivat kotiin ja ilmoittivat rikoksesta paikalliselle poliisille, joka tarkasti CCTV:n ja onnistui jäljittämään naisen hänen asuntoonsa Jomtieniin eilen 17. Pattaya News on päättänyt salata miesten nimet heidän pyynnöstään.

Lisäksi poliisin mukaan hänellä oli hallussaan 0.36 grammaa metamfetamiinia, kun hänet pidätettiin.

Rahat on saatu takaisin ja palautettu turisteille, jotka kiittivät poliisia tänä iltapäivänä toimittamalla kukkia ja kiitoksensa vastuuhenkilöille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/