Uusi matkailuministeri korostaa matkailijoiden turvallisuuden tärkeyttä, urheilutapahtumien painottamista

Uusi matkailuministerimme Thaimaassa, valokuvaluotto The Nation.

Äskettäin nimitetty matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakijprakan sanoo, että matkailijoiden turvallisuuden varmistaminen on hänen kiireellisin tehtävänsä.

Pipat sanoi 18. heinäkuuta: "Thaimaan on annettava turisteille luottamusta vierailla maassa."

Hän lupasi, että tuleva hallinto tekee kaikkensa saadakseen kaikki turistit tuntemaan olonsa tervetulleiksi, mutta korosti, että kaikki politiikat riippuvat pääministerin näkemyksestä. Tämä sisälsi kaikki erityistoimenpiteet, joilla rohkaistaan ​​vierailijoita Kiinasta, joka tarjoaa eniten turisteja.

"Henkilökohtaisesti uskon, että maamme on yksi maailman parhaista kohteista ja yritämme kutsua turisteja vahvan talouden maista vierailemaan Thaimaahan", hän sanoi.

"Jaamme ponnistelumme moniin ryhmiin, emme mihinkään tiettyyn ryhmään. Haluaisin tarjota turisteille parhaan mukavuuden, mutta meidän on ensin kuunneltava pääministerin politiikkaa.

Pipap kertoi asettaneensa itselleen kaksi tavoitetta: lisätä maan matkailua ja siten merkittäviä tuloja, mutta myös auttaa tekemään lupaavista junior-urheilijoista seniorimenestys.

"Uskon, että monet ihmiset ympäri maailmaa haluavat tulla Thaimaahan ja meidän pitäisi järjestää täällä suuria urheilutapahtumia, koska se auttaisi tuottamaan lisätuloja maalle", hän sanoi.

Ministeritehtävänsä urheilupuolella hän sanoi toivovansa houkuttelevansa lisää maailmanluokan tapahtumia maahan.

"Juuri nyt meillä on jo Moto GP, ja pääministeri mainitsi mahdollisuuden järjestää maailmantason polkujuoksutapahtuma [laji, joka yhdistää juoksun vaellukseen] sekä e-urheilu", Pipat sanoi.

Lähde: The Nation/Thai Visa

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/