Uusi matkailuministeri sanoo, että Thaimaan valuutan vahvuus on "iso päänsärky" matkailulle

Thaimaa-

Tämä raportti, kaavio Credit Bloomberg:

Thaimaan matkailuministeri on syyttänyt bahtin noususta Kaakkois-Aasian toiseksi suurimpaan talouteen saapuvien turistien supistamisesta ja sanoo ottavansa asian keskuspankin kanssa esiin korostaen kasvavaa huolta valuutan noususta.

Saapumiset ovat vähentyneet bahtin vahvuuden vuoksi, Piphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri, kertoi toimittajille Bangkokissa aloitettuaan virallisesti uudessa tehtävässään. Piphat sanoi keskustelevansa Bank of Thailandin ja valtiovarainministerin kanssa siitä, mitä voidaan tehdä alan tukemiseksi.

"Bahtin vahvuus on osa syy siihen, miksi turistien määrä on laskenut, koska saapuvat saisivat vähemmän rahaa valuutoistaan", Piphat sanoi torstaina. ”Matkailua pidetään yhtenä maamme tärkeimmistä tulonlähteistä. Teen kaikkeni varmistaakseni, että saapuvien määrä lisääntyy ja tuloja syntyy enemmän kuin ennen."

Piphatin tavoite lisätä saapuvien määrää on ristiriidassa hänen edeltäjänsä Weerasak Kowsuratin näkemyksen kanssa, jonka mukaan Thaimaan tulisi vähemmän välittää matkustajamäärän lisäämisestä ja keskittyä sen sijaan kestävän matkailun parantamiseen, jotta voidaan lieventää liian monien vierailijoiden aiheuttamia ympäristövaikutuksia.

Koko raportti: https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-18/world-beating-baht-is-a-big-big-headache-for-thailand-s-tourism

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEBloomberg
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/