Pikaveneliikenteen harjoittajat ja rantakauppiaat vaativat jopa 80 % vähemmän turisteja verrattuna edelliseen vuoteen nykyisten lomien osalta

Pattaya-

Asiaan liittyvien paikallisten lehdistön jäsenet, mukaan lukien The Pattaya News, haastattelivat monia paikallisia rantaoperaattoreita eilen iltapäivällä 16. heinäkuuta 2019 tämän vuoden liiketoiminnasta kaksipäiväisen uskonnollisen loman ensimmäisenä päivänä. Heiltä kysyttiin erityisesti turistien määrää verrattuna edelliseen vuoteen sekä saarilla vierailevien ja rantaaktiviteetteihin, kuten rantatuolien vuokraamiseen osallistuvien matkailijoiden määrää.

Vastaukset eivät olleet myönteisiä.

Vaikka se oli epätieteellistä, jokainen puhuttu myyjä sanoi, että heillä oli merkittävä laskusuhdanne vuodesta toiseen tänä lomana. Tämä sisältää kotimaiset ja ulkomaiset matkailijat.

Useat pikaveneen kuljettajat väittivät, että heidän liiketoimintansa väheni 80 prosenttia vuodessa, ei vain tämän loman vuoksi, ja sanoivat, että heillä oli taloudelliset tiedot sen todistamiseksi.

Samaan aikaan rantatuolien myyjät väittivät, että heidän liiketoimintansa oli laskenut noin 50 %. (Toimittajan huomautus: Nämä ovat, kuten todettiin, epätieteellisiä tuloksia) Tämä johtuu siitä, että paikallinen matkailuviranomainen kertoi äskettäin optimistiselta luvulta, jonka mukaan kaupungin matkailu on laskenut 30 % vuositasolla eurooppalaisten turistien myötä muille lehdistölle. Pattaya News ei raportoinut tästä artikkelista, koska emme olleet läsnä näissä lausunnoissa, mutta olimme eilen.

Tänään, 17. heinäkuuta 2019, on kaksipäiväisen uskonnollisen loman toinen päivä ja buddhalaisen paaston alkaminen.

Haastatellut yrittäjät ilmoittivat syyttävänsä taantumasta useita tekijöitä, kuten maailmantaloutta, kauppasotaa Kiinan kanssa tai turisteja, jotka lähtevät muille rannoille ja saarille, kuten Koh Sametille tai Koh Changille.

Syistä huolimatta paikalliset rantayritysten omistajat eivät ole tyytyväisiä ja toivovat hallituksen ryhtyvän toimiin matkailun edistämiseksi. He ilmaisivat varovaisen optimismin sen suhteen, että paikallishallinnon toimet lisäävät matkailua, kuten vuosittaisen tulvaongelman korjaaminen, poliisityön parantaminen sekä festivaalien ja tapahtumien lisääminen.

Toimittajan huomautus: Yksikään haastatelluista henkilöistä ei syyttänyt maahanmuuttosääntöjä tai bahtin vahvuutta matkailun taantumasta.

 

 

 

 

SOURCEPattaya Press -yhdistys
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/