Tuntematon miehen ruumis löydettiin kalaverkosta noin 5 mailia Chonburin rannikosta

Chonburi-

Sattahipin laivastotukikohdan merivoimien ja merijalkaväen viranomaiset ilmoittivat tänä iltana, että he auttoivat löytämään tuntemattoman miehen ruumiin, joka saattaa olla ulkomaalainen, noin viiden mailin päässä Chonburin rannasta tänä iltana, 12. heinäkuuta 2019 noin kello 6. PM. Paikalliset kalastajat saivat miehen ruumiin kiinni.

Viranomaisten mukaan miehen uskotaan olleen kuolleen seitsemästä kymmeneen päivään, eivätkä hänen ruumiinsa kunnon vuoksi pystyneet heti määrittämään kuolinsyytä tai hänen kansalaisuuttaan. Miehellä ei ollut yllään vaatteita ja hänen ruumiinsa oli huomattavan rappeutunut.

Hänen ikänsä arvioidaan olevan 35-45 vuotta. Alustavissa tutkimuksissa ei kuitenkaan ilmennyt merkkejä fyysisestä vahingosta.

Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen terveyskeskukseen ruumiinavaukseen kuolinsyyn selvittämiseksi ja miehen selvittämiseksi. Viranomaiset ottavat yhteyttä paikallisiin kalastusaluksiin ja aluksiin selvittääkseen, onko kukaan kadonnut.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/