Thaimaan poliisi ilmoitti uudesta tukahduttamisesta typpioksiduulipalloja vastaan

Bangkok-

Yhdeksän thaimaalaista on pidätetty typpioksidilla (naurukaasulla) täytettyjen ilmapallojen myymisestä ulkomaalaisille turisteille Khao San Roadilla Bangkokissa. Poliisi ja elintarvike- ja lääkeviraston virkamiehet pidättivät heidät myöhään eilen illalla (torstai 11). Mediakonferenssi, jossa tiedotettiin pidätyksistä, pidettiin tänä aamuna hieman puolenyön jälkeen.

Poliisi kertoo, että Metropolitan Bureaun lasten ja naisten hyvinvoinnin osasto oli saanut vihjeen useista myyjistä, jotka myyvät naurukaasua ilmapalloissa ulkomaalaisille turisteille, jotka vierailevat Khao San -tien pubeissa. Virasto ja FDA:n virkamiehet järjestivät ratsian kuuluisalle turistikaistalelle ja löysivät yhdeksän miestä myymässä ilmapalloja. Heidät pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle syytteeseen valvotun huumeen myymisestä ilman lupaa.

Mediakonferenssissa Metropolitan Policen apulaiskomissaari Pol kenraalimajuri Sukhon Prommayon sanoi, että typpioksiduuli on sallittua anestesiana ja hampaiden poistoon, koska se on nopeavaikutteinen ja vähentää kipua. Ajoneuvojen valmistajat käyttävät kaasua myös turvatyynyjen täyttämiseen.

Hän sanoi kuitenkin, että kaasua myydään usein myös erilaisissa viihdepaikoissa euforian ja täydellisen rentoutumisen aiheuttamiseksi. Sivuvaikutuksia ovat pahoinvointi ja tajunnan menetys.

Ilmapallojen myynnin tukahduttaminen jatkuu, hän totesi.

Useita vuosia sitten ilmapallot olivat yleisiä Pattayassa, ja niitä myytiin jopa Walking Streetillä avoimesti Funny Air -nimiseillä osastoilla hintaan 100 bahtia ilmapallolta ja useissa kaupungin baareissa ja gogoissa. Lainvalvontaviranomaiset Pattayalla kuitenkin lopettivat ilmapallojen julkisen käytön paikallisesti.

Kuva/Lähde: The Nation/Thaiger

Tilaa
SOURCEThaimaalainen
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/