Offroad Trophy Championship Round 3 järjestetään 27. ja 28. heinäkuuta Pattayassa

Pattaya-

Eilen, 11. heinäkuuta 2019, Pattayan kaupungin virkamiehet Ronnanit Ekasingin johdolla muotoilivat suunnitelmat jännittävälle tulevalle paikalliselle tapahtumalle.

27. heinäkuuta ja 28. heinäkuuta, East Sports Arenalla, joka sijaitsee aivan Pattaya Cityn ulkopuolella, järjestetään OffRoad Trophy Championships.

Neljä erillistä kilpailua ja jännittäviä offroad-kilpailuja, virkamiehet uskovat, että tämän tapahtuman pitäisi houkutella kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja.

Tapahtuman Facebook löytyy täältä:

https://web.facebook.com/offroadtrophythailand/?_rdc=1&_rdr

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/