Offroad Trophy Championship Round 3 järjestetään 27. ja 28. heinäkuuta Pattayassa

Pattaya-

Yesterday, July 11th, 2019, Pattaya City officials led by Mr. Ronnanit Ekasing, formulated plans for an exciting upcoming local event.

On July 27th and July 28th, at the Eastern Sports Arena located just outside of Pattaya City will be the OffRoad Trophy Championships.

Featuring four separate competitions with exciting offroad racing, officials believe this event should attract domestic and foreign tourists.

Facebook for the event is located here:

https://web.facebook.com/offroadtrophythailand/?_rdc=1&_rdr

 

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/