Seepraristeykset tehdään "turvallisiksi", sanoo Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö, ja paikallisesti on jo edistytty

Bangkok-

The Chief of the Thai Royal police has stated this week that he has ordered enforcement of zebra crossings across the country and to begin work to ensure that they are safe, especially in tourist towns such as Pattaya.

Local residents and tourists alike seem to avoid the crossings and instead jaywalk across the street as most locals in the city believe that the set crossing is the most dangerous place to cross the road.

However, in what may surprise some of our local residents, significant work has already been done locally to make the crossings safer, especially in school zones. The following pictures, taken today, are of traffic police specifically stationed at crossings in and around schools during school hours, enforcing the law and making sure the crossings are safe. The safety of these particular crossings near schools has been successful for some time.

However, it will take some time to ensure the crossings in the primary tourist locations of Second Road and Beach Road are properly enforced and used.

The plan for enforcement includes using traffic police at major zebra crossings during the busiest times, as well as enforcement for jaywalking which is, technically, against the law and is a fineable offense.

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/