Seepraristeykset tehdään "turvallisiksi", sanoo Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö, ja paikallisesti on jo edistytty

Bangkok-

Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö on ilmoittanut tällä viikolla, että hän on määrännyt suojatietä valvomaan kaikkialla maassa ja aloittamaan työt niiden turvallisuuden varmistamiseksi, erityisesti Pattayan kaltaisissa turistikaupungeissa.

Sekä paikalliset asukkaat että turistit näyttävät välttävän risteyksiä ja kävelevän sen sijaan kadun toisella puolella, koska useimmat kaupungin paikalliset uskovat, että asetettu risteys on vaarallisin paikka ylittää tie.

Kuitenkin, mikä saattaa yllättää joitain paikallisia asukkaitamme, paikallisesti on jo tehty merkittävää työtä risteyksien turvallisuuden parantamiseksi erityisesti kouluvyöhykkeillä. Seuraavat tänään otetut kuvat ovat liikennepoliisista, jotka on sijoitettu koulujen ja niiden ympäristön risteyksiin kouluaikoina, valvomassa lakia ja varmistamassa, että risteykset ovat turvallisia. Näiden koulujen lähellä olevien risteysten turvallisuus on onnistunut jo jonkin aikaa.

Kestää kuitenkin jonkin aikaa, jotta varmistetaan, että Second Roadin ja Beach Roadin ensisijaisten turistikohteiden risteyksiä valvotaan ja käytetään asianmukaisesti.

Täytäntöönpanosuunnitelma sisältää liikennepoliisin käyttämisen suurilla suojaristeyksillä vilkkaimpina aikoina, sekä teknisesti lainvastaisen ja sakkorikoksen olevan kävelemisen valvonta.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/