Pattaya Tourism Association ennustaa 19 miljoonaa kävijää, 5% kasvu tänä vuonna, CP:llä on suuri kompleksi työn alla

Pääkonttori Bangkokissa.

Pattaya-

Nikkei Asian Review julkaisi tällä viikolla artikkelin, jossa he totesivat, että Kaupunkien Liike- ja matkailuyhdistyksen johtaja on ennustanut kaupunkiin saapuvan tänä vuonna yhteensä 19 miljoonaa kävijää, mikä on 5 % kokonaiskasvua, mikä on lähes puolet ennustetusta kokonaismäärästä. 40 miljoonaa kävijää.

Merkittävää työtä tehdään houkutellakseen intialaisia, muslimeja ja kiinalaisia ​​turisteja kaupunkiin, sillä nopea kävelymatka Walking Streetillä näyttää kaikille vierailijoille.

CP, 63 miljardin dollarin ruoka- ja vähittäiskauppakonserni, aikoo muokata ihmisten ja tavaroiden virtoja Chon Burin alueen läpi. Suurnopeusrata ja siihen liittyvät hankkeet on suunniteltu houkuttelemaan alueelle liike-elämän ammattilaisia, yrittäjäkykyjä ja matkailijoita. CP päättää juna-asemien lukumäärästä ja antaa ryhmälle valtuudet päättää, mitä alueita kehitetään.

Nikkei Asian Review kirjoitti:

Thaimaalainen monialayritys Charoen Pokphand Group aikoo rakentaa valtavan liike- ja asuinkompleksin Pattayan rantakaupunkiin, Nikkei Asian Review on saanut tietää, projektin odotetaan lisäävän 7.3 miljardin dollarin suurnopeusjunalinjan kannattavuutta, jonka yritys on valittu. rakentaa.

Yli 480,000 10 neliömetrin kokoinen kompleksi sisältää ostoskeskuksen, hotellin, elokuvateattereita ja kongressikeskuksen. Investointibudjetti on vähintään 327 miljardia bahtia (XNUMX miljoonaa dollaria), Pattayan kaupungin lähde sanoi.

Vaikka CP:ltä puuttuu rautatiekokemus, se on voittanut sopimuksen kolmen kansainvälisen lentokentän yhdistämisestä, kaksi Bangkokin lähellä ja toinen Pattayan eteläpuolella. Rautatien on tarkoitus aloittaa toimintansa vuonna 2024.

Suunniteltu sekakäyttöinen kompleksi tarjoaa tavan parantaa linjan kannattavuutta. Turistit voisivat matkustaa junalla ostos- ja viihdekohteeseen, kun taas asukkaat voivat työskennellä lentokentillä tai muualla Thaimaassa.

Pattaya, noin 160 kilometriä pääkaupungista kaakkoon, toimii eräänlaisena porttina Thaimaan itärannikolle, jonne auto-, kulutuselektroniikka- ja muu valmistusteollisuus alkoi keskittyä 1990-luvulla.

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä: https://asia.nikkei.com/Business/Companies/Thailand-s-CP-plans-330m-seaside-hub-linked-to-high-speed-rail?fbclid=IwAR0ILznGlLIL34bFJ-6PLJ6PD0OjZ7WEMfeQ4ciHu2tBbgr9zxybaMrqwH4

Thaimaan hallitus hyväksyi CP:n ja Thaimaan valtion rautatien välisen junasopimuksen kesäkuussa. Molempien osapuolten on määrä allekirjoittaa sopimus tässä kuussa. Myös Kiinan rautatierakennusyhtiö on mukana konsortiossa rautatien rakentamiseksi. Radan odotetaan valmistuvan vuonna 2024.

 

Tilaa
SOURCENikkei Aasian Review
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/