Ulkomaalainen turisti, jonka väitetään kilpailevan "isolla pyörällä", loukkaantui kahta thaimaalaista opiskelijaa onnettomuudessa lähellä Bali Haita

Bali Hai-

Tänä aamuna kello 1:00 Miracle Suitesin ulkopuolella osoitteessa Sai 3, lähellä Bali Hain ylikulkusiltaa, nuori mies, jonka toimittajat kuvailivat vain arabimaasta suurella moottoripyörällä, törmäsi kahden nuoren thaimaalaisen opiskelijan kanssa pienellä moottoripyörällä. pyörä.

Oppilaat olivat edelleen pukeutuneet koulupukuihin. Autoa ajanut Khamasin Somasee, 18, sai kasvovammoja. Hänen matkustajansa Miss Piyakarn Pathomban, 17, sai vakavia pää- ja kasvovammoja.

Arabimies, jota poliisi ei nimennyt, väitti myöntäneensä ylinopeutta ja onnettomuuden aiheuttaneen. Hän ei loukkaantunut muita kuin jalkansa naarmuja.

Moottoripyörätaksin kuljettaja kertoi tiedotusvälineille, että hän oli nähnyt arabien aiheuttavan tapauksen kääntymällä suurella nopeudella hotelliin opiskelijoiden edessä antamatta heille mitään mahdollisuutta.

Pattayan poliisi vei arabin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten. Hän on väitetysti antanut taloudellista tukea vahingon kärsineille ja suostunut maksamaan kaikki vahingot.

Lähde: Rak Siam, Thai Visa -kuvaus Raksiam-uutiset.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/