Moottoripyörien tukahduttaminen jatkuu, laajennettu vuokraamoihin, ulkomaalaisiin ilman ajokorttia

Pattaya-

Olemme raportoineet jo useiden viikkojen ajan poliisin tiukentumisesta räätälöityihin moottoripyöriin, pakoputkiin, kilpa-ajoon jne. kaupungissa sen jälkeen, kun venäläinen turisti tapettiin muutama viikko sitten, väitetysti suurella tiellä kilpailevan ryhmän toimesta.

Nyt tukahduttaminen laajenee entisestään.

Pol Maj Arut Sathanon sanoo, että Pattayan poliisi noudattaa Thaimaan kuninkaallisen poliisin pääkonttorin Bangkokissa antamia määräyksiä.

Poliisi ilmoitti, että ajokorttien satunnaiset tarkastukset ja räätälöityjen pyörien ja pakoputkien laillisuuden varmistaminen lisääntyvät. He ilmoittivat myös tarkastavansa moottoripyörävuokraamoita ja rankaisevansa 2000 bahtia kauppoja, jotka vuokraavat ilman ajokorttia.

Samaan aikaan tänä aamuna tapahtui toinen vakava onnettomuus, jossa kaksi nuorta thaimaalaista opiskelijaa loukkaantui vakavasti välikohtauksessa ulkomaalaisen turistin kanssa "isolla pyörällä" moottoripyörällä. Pol Maj Arut sanoi, että kaikilla turisteilla on oltava kansainvälinen lisenssi (tai muu laillinen lupa) moottoripyörän vuokraamiseksi ja ajamiseksi Thaimaassa. Rikolliset voivat saada kuukauden vankeusrangaistuksen ja jopa 1,000 XNUMX bahtin sakon tai molemmat.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/