Tunnettu teknologiaprofessori sanoo, että paikallisten eläkkeellä olevien miesten väitteet polttoaineen vähentämisestä generaattorista ovat "hölynpölyä"

.Chonburi-

Kirjoitimme täällä The Pattaya Newsissa 3. heinäkuuta 2019 paikallisesta miehestä, joka väitti keksineensä voimattoman generaattorin, joka voisi hänen sanoin tuottaa tuhansia watteja sähköä ilman polttoainetta 6-8 tunnin ajan käyttämällä käsikammet. .

Paikallinen 75-vuotias thaimaalainen kertoo rakentaneensa ja keksineensä oman generaattorin, joka ei käytä polttoainetta

Nyt Lat Krabang Institute of Technologyn professori, herra Dusit Suksawat, sanoo uskovansa, että tämä on väärä väite ja että siihen liittyvä fysiikka ei täsmää.

75-vuotias Cheun Fanmeik, joka asuu Chon Burissa, sanoo työskennelleen laitteen parissa yli vuosikymmenen ajan ja hänen väitteensä ovat totta. Hän ei ole antanut tarkempia tietoja generaattoristaan, paitsi että se käyttää käsikampijärjestelmää. Hän kertoo omistaneensa myös laitteen tekijänoikeudet.

Samaan aikaan herra Dusit Suksawat sanoo pyytäneensä herra Fanmeikia esittelemään koneensa tieteellistä ja analysointia varten yliopistolle. Toistaiseksi herra Fanmeik ei ole vastannut.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/