Kaksi kiinalaista turistia ja neljä vartijaa sakottivat, anteeksi Walking Streetin tappelu

Pattaya-

Kuten julkaisimme eilen sosiaalisen median syötteissämme, kaksi nuorta kiinalaista turistia joutui humalassa tappeluun neljän turvamiehen kanssa paikallisesta yökerhosta Walking Streetillä varhain sunnuntaiaamuna. Tappelun kuvasi amerikkalainen turisti, joka jatkoi videon jakamista sosiaalisessa mediassa, jossa se levisi viruksena ja useat mediat, mukaan lukien me, ottivat sen talteen.

Lopulta elokuvan päätyi näkemään Pattayan poliisipäällikkö, joka kutsui kaikki tapahtumaan osallistuneet osapuolet tapaamiseen poliisiasemalle. Kaksi kiinalaista turistia, herra Su Wee Da, 22, ja Loo Dong, 20, sai kumpikin 500 bahtin sakon juopumisesta ja häiriköinnistä.

Neljälle pomppijalle määrättiin 500 bahtin sakko pahoinpitelystä.

Poliisi oli ollut tietoinen tapahtumasta ennen videota, sillä pian videon päättymisen jälkeen kiinalaiset miehet menivät Walking Streetin päässä olevalle turistipoliisin osastolle ilmoittamaan tapauksesta, mutta olivat kuitenkin niin humalassa ja kielimuuri. että viranomaiset eivät saaneet koko tarinaa ennen aamua ja videon tarkistusta.

Molemmat osapuolet pyysivät toisiltaan anteeksi ja diskon johto lupasi, että uudelleenkoulutus järjestetään tulevien tapausten välttämiseksi. He molemmat kieltäytyivät nostamasta syytteitä toista osapuolta vastaan ​​ja katsoivat asian ratkaistuksi.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/