Pattaya City Marathon -kokous pidetty, keskusteltu merkittävistä tie- ja baarisulkeuksista 21. heinäkuuta 2019

Pattaya-

Tänä iltapäivänä Pattaya Cityn viranomaiset pitivät valmistelukokouksen tulevaa Pattaya City Marathonia varten, joka on sunnuntaina, tämän kuun 21. päivänä aikaisin aamulla.
He ilmoittivat useista säännöistä, sulkemisista ja rajoituksista.

Kaikki Beach Road -ajoneuvoliikenne suljetaan keskiyöllä, lauantai-iltana. Se ja muu osa kilpailureitistä pysyvät suljettuina sunnuntaina 21. puoleenpäivään asti. Tämä sisältää Jomtien Beachin, Thrappraya Roadin, pienen osan Sukhimwitistä ja osia Second Roadista. Kartat ovat alla.

Kävelykadun liikenne suljetaan ja raivataan keskiyöllä, ja aiempien vuosien tapaan tällä alueella maratonreitin varrella olevien alkoholipohjaisten yritysten omistajia pyydetään sulkeutumaan häiriöiden välttämiseksi.

Alkoholin myynti kilpailureitin lähikaupoissa pyydetään keskeyttämään maratonin ajaksi.

Beach Chair -operaattoreita kehotetaan olemaan harjoittamatta liiketoimintaa sunnuntaina 21. päivänä.

Kilpailureitin päätiet, joita ei ole nimetty yllä, suljetaan noin klo 2.

 

 

Aiempina vuosina baarien keskiyön sulkeminen on laajentunut myös muille kuin kilpailureittien alueille, mutta siitä ei kokouksessa erikseen mainita. Ensisijainen syy on se, että kilpailijat pääsevät maratonille ilman häiriötekijöitä.

Maraton on tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta tapahtumaa on helppo seurata kilpailureitillä pitkin kaupunkia.

 

Lähde: Pattayan lainvalvontaviranomaiset.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/