Thaimaan matkailuviraston päällikkö uskoo Thaimaan turistien kasvavan 10 prosenttia vuonna 2020

Thaimaa-

Thaimaan matkailuviranomaisen johtaja Yuthasak Suphasorn totesi äskettäin pidetyssä konferenssissa, että hän ennustaa edelleen Thaimaahan saapuvien turistien 10 prosentin kasvun vuonna 2020 ja 37.1 miljoonan bahtin kokonaistulojen kasvua.

Hän sanoi, että turistit tulevat Thaimaahan, koska Thaimaan brändi on "vastuullisuus ja laatu".

Hän totesi myös, että suurin osa turisteista on kiinnostunut maiden luonnonvaroista, kuten puistoista, saarista ja rannoista, ja on tärkeää, että Thaimaa huolehtii näistä luonnonvaroista.

Hän on myös aiemmin tällä viikolla todennut, että Intian keskiluokkainen intialainen matkailu on nousussa, kun intialaiset turistit valitsevat Thaimaan lomakohteeksi.

Thaimaa kokee useiden lähteiden mukaan myös muslimimatkailun lisääntymistä, ja se on kouluttanut hotelli- ja lomamatkailijoita halal-matkailusta ja siitä, kuinka muslimikuluttajia kohdellaan oikein ja huolehditaan heistä.

Kiinan matkailun on puolestaan ​​raportoitu vähentyneen.

SOURCEDaily News, TAT, Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/