Ranskalainen ulkomaalainen loukkaantui törmäyksessä pysäköidyn auton kanssa paikallisessa asuinkompleksissa

Pattaya

67-vuotias ranskalainen ulkomaalainen Jean Paul loukkaantui vakavasti varhain tänä aamuna 9. heinäkuuta 2019, kun hän törmäsi moottoripyörällään pysäköityyn ajoneuvoon kotinsa lähellä Choke Chain asuinalueella.

Ajoneuvo, johon hän törmäsi, oli omistajan mukaan vasta ostettu vain viikko sitten.

Paikalliset pelastussäätiön työntekijät antoivat ensiapua. Lopulta hän vakiintui ja vietiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijät sanoivat, että alue oli huonosti valaistu ja herra Paulilla oli näköongelmia, mikä todennäköisesti vaikutti tapaukseen.

Lähde: Ruksiam news.

 

SOURCEraksam uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/