Trooppinen myrsky Mun nostaa jälleen päivänvaloon saasteongelmat Na Jomtienin rannoilla (Video)

Na Jomtien-

5. heinäkuuta 2019 sosiaalinen media oli täynnä videoita ja kuvia huolestuneilta kansalaisilta Na Jomtien Beachillä, kun paikallisista viemäristä valui jälleen paksua mustaa vettä mereen, vaikka kaupunki sanoi aiemmin, että hiekkasäkit ja rautaportti estävät tämän ongelman. tulevaisuus.

Toukokuussa me ja muut lehdistöt uutisoimme Na Jomtienin rannan tilasta, kun meren tilasta levisi videoita. Viranomaiset pitivät useita kokouksia ja totesivat, että ongelma oli vaurioituneita pumppuja ja pumppuasemia, jotka vaativat korjausta. Kaupunki myönsi, että järjestelmän korjaaminen vie aikaa niin käytettyjen tilapäisten toimenpiteiden, kuten viemärijärjestelmän johdonmukaisen puhdistamisen, hiekkasäkkiuloskäynnin rannalle, rautaportin asentamisen estämään jätevesien pääsy mereen ja jäteveden ohjaamisen muille pumppuasemille. Pattayan alueella.

Kuitenkin, kuten nykyiset myrskyt osoittivat, väliaikainen ratkaisu ei riittänyt ja Na Jomtienissa valtamereen valui jälleen pahan näköistä ja haisevaa mustaa vettä.

Kaupungin viranomaiset sanovat, että rautaportti epäonnistui rankkojen myrskyjen aikana, mikä aiheutti myös hiekkasäkkiesteiden tuhoutumisen ja pesun rannalle.

He asentavat uuden, tukevamman rautaportin ja hiekkaesteet, kaupungin viranomaiset kertoivat lehdistölle.

Pumppuaseman ja viemärijärjestelmän korjaustyöt jatkuvat, mutta viranomaiset korostavat, että kyseessä ei ole yhdessä yössä tapahtuva prosessi, vaan se kestää edelleen.

Kaupungin viranomaiset kertovat, että myös pumppujärjestelmän ja viemärijärjestelmän täydellinen puhdistus on parhaillaan käynnissä. He sanoivat myös lisäävänsä järjestelmän tarkastusten määrää ja varmistavansa, että he päivittävät paikallisyhteisöä johdonmukaisesti viemärijärjestelmän yleisen korjauksen edistymisestä.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/