Poliisi pidätti useita nuoria arabien kansalaisia, jotka kilpailivat moottoripyörillä Pattayalla, ja sakkoja

Pattaya-

Varhain tänä aamuna, 6. heinäkuuta 2019, paikallisten asukkaiden lukuisten valitusten jälkeen Pattayan poliisi ja liikennepoliisi laskeutuivat Soi Yensabaille lähellä Walking Streetiä Pattayalla, missä oli saatu ilmoituksia, että suuria ryhmiä nuoria arabimiehiä kilpailee ja ajaa moottoripyörillä vaarallisesti alueella. .

Poliisi pidätti yhteensä noin tusina miestä, takavarikoi heidän polkupyöränsä ja määräsi heille julkistamattoman määrän sakkoja. Suurin osa pyöristä on räätälöity Thaimaan lain vastaisesti, ja ne on palautettava lailliseen tilaan pyörän omistajan kustannuksella.

Poliisi on torjunut äänekkäitä pakoputkia, kilpa-ajoja ja räätälöityjä pyöriä Pattayassa siitä lähtien, kun venäläinen turisti tappoi kiihtyvän moottoripyörän, jonka väitetään kilpailevan muutamaa viikkoa aiemmin.

Pattaya-uutisten sosiaalisen median syötteet saivat monet paikalliset asukkaat valittamaan ja toteamaan, että suuret ryhmät arabimiehiä kilpaili usein tällä alueella välittämättä jalankulkijoista tai muusta liikenteestä.

Pattayan poliisi on saanut tarpeekseen, ja he ilmoittivat, että ratsiat ja kilpa- ja räätälöityjen pyörien torjunta jatkuvat.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/