Nigerian kansalainen pidätettiin Pattayalla verkkorahahuijauksista, joista varastettiin vähintään 1.5 miljoonaa bahtia.

Pattaya-

Tänä iltapäivänä, 6. heinäkuuta 2019, Nigerian kansalainen Yuchana Joseph Amujioku, 40, pidätettiin kotonaan Pattayalla yhdessä hänen thaimaalaisen vaimonsa, 36-vuotiaan Wasana Kanchakin kanssa väitetysti 1.5 miljoonan bahtin varastamisesta thaimaalaiselta naiselta. hienostunut online-romanttinen huijaus.

Poliisi ilmoitti, että herra Amujioku väitti olevansa amerikkalainen sotilaslääkäri, joka työskentelee Maailmanpankissa Facebookissa näyttönimellä UD Danid nimeltä David Mandy. Helmikuussa hän lähetti viestin 44-vuotiaalle thaimaalaiselle naiselle ja kertoi lähettävänsä hänelle 500,000 XNUMX Yhdysvaltain dollaria, mutta tarvitsi useita maksuja siirtääkseen rahat pankkikuluihin rahojen vapauttamiseksi. Hän on myös väitetysti esiintynyt useana muuna ihmisenä, kuten alla olevasta videosta näkyy.

Nainen, jota poliisi ei nimennyt, siirsi 1.5 miljoonaa bahtia herra Amujiokulle, joka sitten poisti Facebook-tilin ja katosi. Sitten hän ilmoitti tapauksesta poliisille, joka alkoi jäljittää ja etsiä herra Amujiokua.

Poliisi uskoo hänen ja hänen vaimonsa suorittaneen tämän huijauksen monta kertaa saaliiden Thaimaan kansalaisia.

Poliisi ilmoittaa, että hänellä oli useita pankkitilejä, ja yrittäessään huijata lainvalvontaviranomaisia ​​hän meni pankkiautomaateille valepuvussa, mukaan lukien jopa väitetysti pukeutuneen naiseksi, jolla oli mekko ja väärennetty peruukki. Hän oli avannut lukuisia pankkitilejä ja pankkikirjoja erilaisilla väärennetyillä henkilöllisyyksillä yrittääkseen piilottaa varat ja siirrot.

Kuitenkin kuukausia kestäneiden etsintöjen jälkeen poliisi löysi miehensä tänä iltapäivänä ja hän on ollut Pattayassa koko ajan.

Amujioku ei kuitenkaan antanut lausuntoa, mutta väitettiin hänen vaimonsa myöntäneen huijauksen kokonaisuudessaan ja huijanneensa monia ihmisiä, mukaan lukien kyseinen nainen. Hän totesi, että hän sai 5 % osuudesta miehensä auttamaan häntä.

Molemmat ovat nyt erittäin vakavia syytteitä Thaimaan oikeusjärjestelmässä, ja he ovat edelleen paikallisessa vankilassa.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/