Korealainen Youtube-tähti nappasi bahtit-bussinkuljettajat videolla veloittaen 100 bahtia henkilöä kohden Pattayassa

Pattaya-

Eilen, 5. heinäkuuta 2019, Thaimaan sosiaalisessa mediassa levisi video korealaisista Youtube "tähdistä" BongBongista, joka väitti, että hän ja hänen ystävänsä veloitettiin tavanomaisella bahtibussimatkalla Second Roadilta Jomtien Beachille 100 bahtia per henkilö verrattuna standardiin. 10 bahtia. Hän valitti tapauksesta videolla, ja se levisi nopeasti Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Hän totesi videolla, että hän tiesi vakiohinnan vasta myöhemmin, kun hän sai selville, että hänet oli hänen mukaansa huijattu ja teki valitusvideon.

Pattayan kaupungin viranomaiset ovat nähneet videon ja menivät eilen bussipysäkille, joka sijaitsee Second Roadilla lähellä Walking Streetiä, vaatimaan vastauksia.

He puhuivat Mr. Thawat Bunnagin kanssa, joka on Pattaya Baht Bus Cooperativen puheenjohtaja. Hän totesi, että satoja tällaisia ​​tapauksia on raportoitu ja nostettu syytteeseen vuosien varrella ja että video ei sisältänyt mitään tietoa, joka auttaisi heitä löytämään rikkoneen kuljettajan vastuuseen. Hän totesi, että kaikissa bahtibusseissa on linja-auton numero ja kuljettajan tunniste linja-auton takana ja että jokaisen asiakkaan, joka uskoo, että heillä on ollut ongelmia, tulee ottaa valokuva tiedoista valitusta varten.

Hän sanoi, että kuljettajille on kerrottu, mikä on bahti-bussimatkan perushinta ja että heidän ei pitäisi periä korkeampaa hintaa, koska se vahingoittaa matkailua ja Pattayan imagoa.

Pattayan kaupungin viranomaiset ovat saaneet lisätietoja BongBongilta ja tarkastelevat CCTV:tä, kun he ilmoittivat ottaneensa bussin saadakseen kuljettajan ja käytetyn ajoneuvon tunnistetiedot.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/