Trooppinen myrsky Mun vaikuttaa todennäköisesti Chon Burin alueelle seuraavien kahden päivän aikana

Thaimaa-

TMD (Thai Meteorological Department) on antanut tänä aamuna varoituksen trooppisen myrskyn "Mun" mahdollisista vaikutuksista.

TMD raportoi, että trooppinen myrsky siirtyy länteen Etelä-Kiinan meren Hainan-saarelta nopeudella 20 km/h ja laskeutuu Pohjois-Vietnamin ja Kiinan välille huomenna (4. heinäkuuta). Myrskyn ennustetaan tuovan mukanaan rankkasateita ja voimakkaita tuulia osissa Thaimaata, erityisesti pohjoisessa, koillisessa, keskiosassa ja idässä.

AccuWeatherin mukaan Mun voi heiketä takaisin trooppiseksi lamaan seuraavan 12–24 tunnin aikana johtuen vuorovaikutuksesta maan kanssa, mutta on mahdollista, että se pysyy trooppisena myrskynä, kun se nousee Hainanista Kiinasta takaisin Tonkin-mereen. Kovia sateita ja puuskaisia ​​tuulia odotetaan Hainanissa keskiviikkoon asti, ennen kuin olosuhteet paranevat torstaihin mennessä.

 

Siinä lueteltiin myös alueet, joihin myrsky saattaa vaikuttaa, mukaan lukien Pattaya ja Chonburi

heinäkuu 3
Pohjois: Chiang Rai, Phayao, Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanulok, Tak, Sukhothai ja Phetchabun.

Koillis: Loei, Nong Bua Lam Phu, Nong Khai, Bueng Kan, Udon Thani, Sakhon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Kalasin, Yasothon, Roi Et, Maha Sarakham, Amnat Charoen, Chaiyaphum, Khon Kaen, Nakhon Ratchasima, Si Sa Ket ja Ubon Ratchathani.

Keski: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Nakhon Pathom, Nakhon Sawan, Lop Buri ja Saraburi.

Itä: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat.

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Surat Thani, Ranong, Phang Nga ja Phuket.

heinäkuu 4
Pohjois: Chiang Rai, Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanuloke, Tak, Kamphaeng Phet, Phichit ja Phetchabun.

Koillis: Loei, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Sakhon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Chaiyaphum, Khon Kaen ja Kalasin.

Keski: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Nakhon Pathom ja Suphan Buri.
Itä: Sa Kaeo, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat.

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong ja Phang Nga.

TMD lisäsi, että pienten alusten ei pitäisi mennä merelle Andamaanienmerellä tai Thaimaanlahdella mahdollisen voimakkaan lounaisen monsuunin vuoksi, joka tuo tuoreita tuulia ja 2-3 metrin aallonkorkeuksia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/