Thaimaalainen mies puukotti entistä vaimoaan kateudesta ja vihasta Pattayalla

Pattaya-

8. heinäkuuta 30 klo 2 Thanawat Muangwong, 2019, puukotti entistä vaimoaan, neiti Wassana Yumchemia, 49, tämän asunnon edessä aivan Pattayan keskustan ulkopuolella.

Hra Muangwong odotti poliisin ja pelastustyöntekijöiden saapumista polttaen rauhallisesti tupakkaa Miss Muangwongin edessä, joka oli kriittisessä tilassa ja hänellä oli puukotushaavoja vatsassa. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan, jossa hän on edelleen hoidossa ja vakavassa tilassa tänä aamuna 3.

Mr. Muangwong kertoi poliisille, että hän oli stressaantunut ja järkyttynyt siitä, että hänen ex-vaimonsa puhui muiden miesten kanssa LINE-hakemuksessa ja tänään hänen stressinsä oli kiehunut siihen pisteeseen, että hän päätti mennä hänen asuntoonsa ja puukottaa häntä. Hän tiesi, että hänen tekemänsä teko oli väärin ja että häntä rangaisttaisiin siitä, joten hän päätti jäädä odottamaan pidätystä ja myöntämään rikoksensa.

Poliisi nostaa Muangwongin syytteen useista rikoksista, mukaan lukien pahoinpitely tappavalla aseella ja murhan yritys.

Toimittajan huomautus: Tämän julkaisun alkuperäinen versio sosiaalisessa mediassa sanoi, että Muangwong oli puukottanut miestä, mikä oli väärin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/