Pattayan poliisi tarkastaa kolme paikallista baaria asukkaiden valitusten jälkeen ja löytää useita ongelmia

Pattaya

Thaimaan poliisi tarkasti kolme baaria Pattayan Third Roadin alueella tänä aamuna, 2. heinäkuuta 2019 noin kello 2:00. Huolestuneen kansalaisen vihjeen jälkeen, että baarit olivat auki laillisen myyntiajan jälkeen ja häiritsivät lähialueen asukkaita kovalla melulla ja meluisilla asiakkailla. .

Kolmen klubin, jotka on käännetty thain kielestä Samed Chilliksi, riippuvaksi baariksi ja Makkasaniksi, todettiin kaikkien olevan auki laillisen lisenssiajan jälkeen. Lisäksi he tarjoilivat alkoholijuomia laillisen toiminta-ajan jälkeen.

Samed Chillillä oli myös väärä rintama, joka teeskenteli olevansa suljettu, mutta se oli todellakin avoin sisältä, sillä monet asiakkaat juovat edelleen ja ostivat alkoholijuomia.

Poliisi tarkasti asiakkaiden henkilökortit ja huumetesti kaikki asiakkaat kussakin paikassa.

Samed Chillistä löydettiin kaksi alaikäistä asiakasta (Thaimaassa baarissa oleskelun lakisääteinen ikä on 20 vuotta), ja yhden miehen huumetesti oli positiivinen.

Poliisin mukaan kolmen seuran omistajat ja johto joutuvat kaikkiin oikeudenkäynteihin ja useisiin syytteisiin.

Myös huumetestin saanut mies pidätettiin, ja häntä syytetään vastaavasti.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/