Koh Larnin lähellä nähty kuollut delfiini, jonka uskotaan joutuneen kalaverkkoihin

Koh larn

Koh Larniin menossa olevat turistit huomasivat kuolleen delfiinin, ja video on otettu videolle tänä aamuna, ja video on nyt levinnyt.

Delfiini näyttää olevan erittäin huonossa kunnossa ja sen leukaan oli juuttunut suuri köysi.

Pattaya Sea Rescue uskoo, että delfiini jäi kiinni kalastusverkkoon ja köysi on yrittänyt irrottaa itsensä verkoista. He uskovat, että toiminta aiheutti lisävammoja delfiinille ja lopulta kuoleman.

Pattayan meripelastusviranomaiset sanoivat, että he aikovat tutkia tapausta tarkemmin estääkseen tämän tapahtuman tulevaisuudessa. Delfiinejä pidetään kaupungin symbolina, ja ne ovat olleet hallitsevassa asemassa matkailukeskuksen nykyisessä logossa ja matkailukampanjassa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/