Thaimaassa on uusi Miss Thailand Universe

Bangkok-

Thai-kanadalainen Paweensuda 'Fahsai' Drouin on kruunattu Miss Thailand Universe 2019 -kilpailuun. Tuomarit valitsivat 26-vuotiaan Paweensudan yli 50 muun kilpailijan joukosta kilpailun viimeisellä kierroksella Thunder Domessa Bangkokissa tänä viikonloppuna.

Miriam Sornprommas oli ensimmäinen ja Thanatchaphon Boonsang toinen.

Paweensuda on 180 senttimetriä pitkä, syntynyt ja kasvanut Kanadassa ja hänen isänsä on kanadalainen.

Hän valmistui ensimmäisen luokan arvosanoin Calgaryn yliopistosta. Paweensuda muutti Thaimaahan aikuisena harjoittaakseen uraa mallina ja DJ:nä.

Hän kilpaili useissa muissa kauneuskilpailuissa ja ansaitsi joissakin titteleitä ennen tämän vuoden Miss Thailand Universe -kilpailua. Hän sijoittui toiseksi Miss Universe Thailand 2017 -kilpailussa.

Paweensuda saa 1.5 miljoonaa käteistä, Volkswagenin arvo 3.8 miljoonaa bahtia ja asunnon arvoltaan 12 miljoonaa bahtia. Hän edustaa Thaimaata Miss Universe -tehtävässä myöhemmin tänä vuonna Etelä-Koreassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaalainen, kansakunta
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/