Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset etsivät nyt ylijääneitä lentokentällä

Bangkok-

Naew Na Thai -uutiset julkaisivat valokuvia ja kertoivat, että tänä viikonloppuna useat maahanmuuttoagentit, sotilasviranomaiset ja jopa koira, tarkastavat nyt lentoasemaa säännöllisesti ja pyytävät satunnaisilta matkustajilta passeja löytääkseen yli oleskelun oleskelevat ulkomaalaiset ennen kuin he lähtevät maasta.

Heidän kerrottiin pysähtyneen satunnaisesti kymmenien ulkomaalaisten luo, ennen kuin he pääsivät lähtöselvitykseen koko terminaalissa ja lentokentän saapumisalueella. He pyysivät ulkomaalaisten passeja tarkastaakseen, olivatko he ylijäämässä vai eivät.

Lisäksi Naew Na News kertoi, että he kävivät läpi myös parkkihallit sekä taksi- ja bussipysäytysalueen ja valitsivat ulkomaalaisia ​​satunnaisesti tarkastamaan passejaan.

Viranomaiset eivät kommentoineet, mitä tapahtuisi, jos joku löydettäisiin oleskelun ylittävältä ja saisiko hänet normaaliin tapaan maksaa sakkoa tai viedäänkö hänet maahanmuuttajien säilöönottokeskukseen.

Naew Na ilmoitti, että viikonlopputarkastuksissa ei löydetty oleskelun ylittäneitä ulkomaalaisia, mutta lakaisuja jatketaan.

Tilaa
SOURCENaew Na News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/