Pakollinen matkavakuutus tulee todennäköisesti voimaan Thaimaan vierailijoille tämän vuoden loppuun mennessä

Thaimaan vakuutuskomission toimisto sanoo ottavansa käyttöön pakollisen matkavakuutuksen Thaimaan vierailijoille vuoden 2019 loppuun mennessä.

 

Pakollinen perusmatkavakuutus tarjoaa jopa miljoonan bahtin kattavuuden kuolemantapauksissa, enintään 1 päivän ajan, kustannusten kerrotaan olevan vain 30 bahtia. Turistien odotetaan maksavan sen, kun he saapuvat Thaimaahan ilman todistetta riittävistä voimassa olevista matkavakuutusjärjestelyistä.

Bangkok Post raportoi, että palkkio suunnattaisiin Thaimaan matkailun edistämisrahastolle korvausvaatimusten varalta.

Urheilu- ja matkailuministeriön on harkittava uutta vakuutusjärjestelmää ennen kuin se käsitellään uudessa hallituksessa.

Vaikka matkailu- ja urheiluministeriö myöntää, että huhti- ja toukokuun matkailumäärät ovat laskeneet edellisvuodesta, erityisesti kiinalaiset, ennustaa silti ulkomaisten matkailijoiden määrän nousevan tänä vuonna 40 miljoonaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaan viisumi, Bangkok Post, Thaimaan vakuutuskomissio
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/