Video: Ravintola-asiakas pahoinpiteli kahta työntekijää istuma- ja hintakiistasta, saa 10,000 XNUMX bahtin sakon

Chonburi-

Klo 5 00. kesäkuuta 28 Robinson Lifestyle Mallissa Chonburissa Okama Buffetissa noin 2019 bahtin hintaerosta järkyttynyt asiakas päätti, että henkilökunnan, mukaan lukien nuoren naispalvelijan, lyöminen oli oikea vastaus.

Mies, Mr. Thiraphon Phokham, 40-vuotias, oli ulkona syömässä perheensä kanssa ja oli eri mieltä hinnasta ja istumakäytännöstä, joka oli noin 120 bahtia, ja menetti malttinsa. Henkilökunnan mukaan hän käytti noin minuutin kiistellen politiikasta, ja kun valikko ja käytäntö näytettiin, hän heitti valikon ja hyökkäsi kahteen henkilökunnan jäseneen.

Hän lähti sitten ravintolasta, vaikka henkilökunta yritti saada hänet pysähtymään. He ottivat kuvia hänen rekisterikilvestään ja ajoneuvostaan, ja Mr. Phokham ilmoittautui myöhemmin illalla paikalliselle poliisille.

Mies kertoi menettäneensä malttinsa ja pyysi anteeksi henkilökunnalta ja maksoi 10,000 5000 bahtia lyömilleen työntekijöille, XNUMX bahtia kullekin.

Ravintolan henkilökunta ja lehdistö kertoivat miehen ajavan kalliilla Porschella, mikä johti siihen, että monet ihmiset kommentoivat sosiaalisessa mediassa kielteisiä kommentteja siitä, kuinka joku, jolla on rahaa hankkia sellaiseen ajoneuvoon, kohtelisi matalapalkkaisia ​​ravintolatyöntekijöitä.

Videon luotto T News Chonburi.

Tässä video tapauksesta:

https://web.facebook.com/tnewschonburi/videos/407801793159887/

Tässä on video, jossa hän pyytää anteeksi henkilökunnalta, joka näyttää olevan edelleen hyvin järkyttynyt ja järkyttynyt:

Tilaa
SOURCEtnews chonburi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/