Thaimaan hallitus investoi 5 miljardia bahtia maan Internet-infrastruktuurin laajentamiseen

Thaimaa-

Thaimaan digitaalitalous- ja yhteiskuntaministeriö suunnittelee investoivansa 5 miljardia bahtia (noin 162.7 miljoonaa dollaria) maan Internet-infrastruktuurin päivittämiseen ja kehittämiseen. Hallitus myönsi tämän hankkeen sopimuksen valtion omistaman operaattorin CAT Telecomin kanssa, Phnom Penh Post raportoi viitaten Atcharin Phatthanaphanchaihin, ministeriön pysyvään sihteeriin. Asean Digital Hubiksi kutsuttu hanke sisältää kolme vaihetta, nimittäin verkkokapasiteetin lisäämisen rajoilla, valtakunnallisen verkon kapasiteetin nostamisen ja merenalaisen kaapelijärjestelmän; ja uuden kansainvälisen merenalaisen kaapelin käyttöönotto.

Ensimmäisessä vaiheessa CAT laajensi Internet-kapasiteettia 2,300 2 Gbps:llä Kambodžan, Laosin ja Myanmarin raja-alueilla. Investoinnit tähän hankkeeseen olivat 1 miljardia bahtia. CAT investoi 151 miljardi bahtia projektin toiseen vaiheeseen ja testaa parhaillaan laitteita, jotka on asennettu XNUMX viestintäasemaan eri puolilla maata.

Virasto on myös lisännyt nykyisen merenalaisen kaapeliverkkonsa kapasiteettia 770 Gbps yhdistämällä Thaimaan Singaporeen, Kiinan Hongkongin kautta ja Yhdysvaltoihin. Päivitetty infrastruktuuri pystyy nyt käsittelemään 7,512 XNUMX Gbps Internet-liikennettä koko maassa.

Kolmas vaihe sisältää uuden merenalaisen Internet-kaapelin, joka yhdistää Thaimaan Aasian ja Tyynenmeren maihin, eli Singaporeen, Hongkongiin, Japaniin, Thaimaahan, Kiinaan, Vietnamiin, Malesiaan, Filippiineille ja Etelä-Koreaan.

CAT Telecomin toimitusjohtajan Sanpachai Huvanandanan mukaan operaattori aikoo allekirjoittaa investointi- ja rakennussopimukset kumppaneiden kanssa heinä- ja elokuussa. Uusi merenalainen kaapeli otetaan käyttöön vuoteen 2022 mennessä, CAT Telecomin toimitusjohtaja lisäsi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPhomn Penh Post, telecompaper.com, tradingeconomics
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/