Pattaya CCTV Systemin katsottiin menestyneen, ja se otetaan käyttöön kaikkialla maassa

Pattaya-

Aiemmin tällä viikolla sosiaalisen median syötteissämme Pattaya News antoi sinulle esikatselun Pattayan 36 miljoonan bahtin CCTV-järjestelmästä ja komentokeskuksesta. Vielä muutama vuosi sitten suurin osa kameroista ei toiminut ja olivat huonokuntoisessa tilassa. Viimeisten kahden vuoden aikana kaupunki on kuitenkin investoinut miljoonia bahteja järjestelmän korjaamiseen ja päivittämiseen sekä komentokeskuksen asentamiseen.

Kaupungissa on nyt satoja kameroita, vaikka viranomaiset kieltäytyivät kommentoimasta niiden tarkkaa määrää.

Viranomaiset ilmoittivat lehdistölle, että ne asennettiin vilkkaimpiin kävely- ja turistikohteisiin sekä heidän kutsumiinsa riskialttiisiin paikkoihin, joissa rikollisuus on yleistä.

Kamerat ovat korkealaatuisia ja pystyvät lähentämään jopa pieniä yksityiskohtia, kuten ajoneuvojen rekisterinumeroita poliisikenraalimajuri Woraphongin mukaan.

Kenraalimajuri Woraphong sanoo, että tulokset puhuvat puolestaan.

Toukokuusta 2018 toukokuuhun 2019 hän kertoi, että Pattayalla on ollut yhteensä 1305 rikostapausta, mukaan lukien poliisille jätetyt varkaudet ja pahoinpitelyt.

Näistä tapauksista 1,120 XNUMX on johtanut pidätykseen ja epäillyn oikeuden eteen, hän totesi. Suurin osa hänen mukaansa ratkaistiin tarkistamalla CCTV-järjestelmä ja jäljittämällä epäilty onnistuneesti.

Nyt järjestelmän menestyksen myötä se lanseerataan valtakunnallisesti suurissa turistikohteissa. Lisäksi kaikkialle kaupunkiin asennetaan entistä enemmän kameroita, jolloin Pattayan poliisi voi nähdä yhdellä silmäyksellä suurimman osan kaupungista milloin tahansa.

Kenraalimajuri Woraphongin mukaan Phuket, Koh Samui, Hua Hin, Rayong, Trat ja Chiang Mai ovat seuraavat listalla Pattaya CCTV -tyylisen järjestelmän ja komentokeskuksen hankkimiseksi. Pattaya oli järjestelmän testauskenttä, sillä Major Woraphongin mukaan siellä on yhä enemmän ulkomaisia ​​turisteja vuosi vuodelta.

Alkuperäinen lähde Bangkok Post, valokuva luotto Pattaya Law Enforcement

 

Tilaa
SOURCEBangkok Post
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/