Epävirallisen arvion mukaan 70 % Pattayan hotelleista on lain vastaisia, ja täytäntöönpano on tulossa

Pattaya-

Pattayalla on noin kaksituhatta hotellia, majataloa, hostellia ja muuta erilaista majoituspaikkaa. Sophon Cable television ja muiden lehdistön, mukaan lukien The Pattaya Newsin, arvioiden mukaan yli 70 % ja mahdollisesti jopa 90 % saattaa olla lain vastaisia.

Raportoimme viime viikkoina sosiaalisen median kanavissamme, että pääministeri käytti 44 artiklan mukaisia ​​valtuuksia viedäkseen eteenpäin hotellilain täytäntöönpanoa.

Tämä tarkoittaa, että 90 päivän kuluessa, ja määräaika on 18. elokuuta, kaikkien hotellien on ilmoitettava aikomuksestaan ​​jatkaa toimintaansa.

Hotellien ja majatalojen ryöstöt eivät ole uusia, kuten jokainen, joka seuraa verkkosivujamme säännöllisesti, tietää, mutta viimeaikainen täytäntöönpano on merkki siitä, että siitä on jälleen tullut kiireellinen ongelma ja suuri huolenaihe.

Hallitus toteaa, että täytäntöönpanon ensisijainen syy on matkailun turvallisuus, mutta he myöntävät, että lisensoitujen hotellien, ensisijaisesti suurten yritysten ja yritysten painostus liiketoiminnan menettämisestä pienille, luvattomille asunnoille, huviloille, majataloille ja hostelleille on toinen ensisijainen täytäntöönpanon syy. .

Pattayalla on satoja ja satoja pieniä majataloja ja hostelleja, jotka todennäköisesti olisivat tiukempien säännösten ensisijainen kohde. Viime vuonna tehtiin useita tehoiskuja ja täytäntöönpanoa, joskin rajallisessa mittakaavassa. Tämä tuleva määräaika tarkoittaa, että ne, jotka jatkavat toimintaansa, kohtaavat todennäköisesti jälleen oikeuden.

Kaikki ei kuitenkaan ole tuhoa ja synkkyyttä. Vaikka määräaika lausunnon jatkamiselle on 18. elokuuta, suurin osa turvallisuusstandardeista on täytettävä kaksi vuotta, 18. elokuuta 2021.

Vaatimukset hotellien ja majatalojen noudattamiselle ovat laajat, mukaan lukien sammuttimet jokaisessa kerroksessa, hätäuloskäynnit, hätävalaistus, pätevä hotellijohtaja ja henkilökunta, kokopäiväinen hotelliturvallisuus, paloturvallisuuskoulutus ja paljon muuta. Lisäksi muita vaatimuksia ovat määrätyt pysäköintialueet, rakennusmääräysten noudattaminen, huoneiden vakiokoot ja pohjapiirrokset, kirjanpitostandardit ja veromääräykset.

Samaan aikaan monet pienet yrittäjät ilmoittavat paikalliselle lehdistölle, että he eivät voi millään tavalla täyttää kaikkia näitä säännöksiä ja heidän on todennäköisesti lopetettava toimintansa.

Sosiaalisen median palaute on vaihtelevaa, ja jotkut ovat suosionosoittaneet päätöstä, pääasiassa ne, jotka asuvat kokopäiväisesti asuntokompleksissa, jonka he väittävät olevan jatkuvasti täynnä luvattomia vieraita, jotka kohtelevat asuntoa kuin hotellia. Jotkut kuitenkin väittävät, että budjettimatkailijat pakotetaan pois ja että paikat, kuten retkeilyhostellit ja halvat majatalot, saattavat olla menneisyyttä.

Tilaa
SOURCESophon-kaapeli, The Pattaya Newsin uudelleen kirjoittama
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/